Vind de perfecte spijkerbroek in 3 stappen

De spijkerbroek is een geliefd basisitem in de kast van elke vrouw. Ze kunnen worden gedragen als een casual alledaags item met een t-shirt en sneakers of worden aangekleed met een paar leuke schoenen en statement sieraden voor een speciale gelegenheid. Dames jeans zijn er in allerlei verschillende maten en stijlen, waardoor het gemakkelijk is om de juiste pasvorm voor je lichaam te vinden. Jeans kunnen elke dag gedragen worden en gecombineerd worden met bijna alles in je kast. Bij het kiezen van jeans is het daarom belangrijk dat je je bewust bent van je vorm, zodat je een pasvorm of stijl kunt kiezen die past bij je natuurlijke vorm, waardoor je je zelfverzekerd en mooi voelt.

Stap 1: Ken je lichaamstype en vorm

Voordat je een spijkerbroek koopt, is het belangrijk om je lichaamsvorm en -type te kennen. Elk lichaam heeft zijn eigen unieke pasvorm. Of je nu een peervorm hebt of zandloperfiguur hebt, voor elke vorm is er een bijpassende jeans. Skinny jeans en jeans met rechte pijpen zijn geweldige opties om het lichaam te verlengen als je lang en dun bent. Terwijl curvy-fit jeans passen bij een meer peervormig of tenger lichaamstype. Plus size jeans zijn gemaakt voor vrouwen met meer rondingen en zijn ontworpen om de pluspunten te accentueren. 

Stap 2: Stretch of skinny?

Als je voor denim gaat zijn er twee opties die belangrijk zijn om rekening mee te houden: met of zonder stretch. Het belangrijkste voordeel van stretch is dat de jeans een stuk comfortabeler zijn, vooral na een lange dag aan gehad te hebben. Triple Nine heeft een brede selectie aan spijkerbroeken met en zonder stretch. Onze klanten zijn erg lovend over onze spijkerbroeken. Sommige broeken van ons met een maat S kunnen worden gedragen met een maat M. 

Stap 3: De juiste hoogte van de spijkerbroek

In de afgelopen jaren hebben we gezien dat verschillende hoogtes van spijkerbroeken populair waren. Een trend die vroeger enorm populair was en nu een comeback maakt is de low rise denim broek. Wil je je heupen het liefst accentueren? Kies dan een jeans met een laag model. Triple Nine heeft in elke collectie jeans van verschillende hoogtes, maten en stijlen. Zo komt de spijkerbroek van Triple Nine met een laag model elk seizoen weer terug. 

Naast low rise heb je ook de mid rise spijkerbroek, deze komt net onder de navel. Dit model is de meest figuur vriendelijke hoogte die er is: comfortabel voor alle lichaamstypes en geeft meer structuur rond de buik. 

Het model dat veel lof in de modewereld krijgt is een spijkerbroek die hoog getailleerd is. Dit model is perfect voor wat kortere dames, een geheim wapen om de benen wat langer te laten lijken. De high waisted jeans is ook ideaal onder een cropped trui of top. Naast de andere modellen heeft Triple nine een breed aanbod spijkerbroeken met een hoge taille in verschillende washings. 

Wil jij weten welke basic musthaves je in je wardrobe moet hebben? Klik dan hier..


Andere Stories