Retourbeleid

Ruilen

Toch de verkeerde maat uitgekozen en wil je ruilen voor een andere maat? We raden je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen in de goede maat. Stuur ons vervolgens een e-mail op contact@tripleninefashion.com met onderwerp 'Ruilen (jouw ordernummer)' om jouw ruiling aan te melden. We zullen dan een retourlabel per e-mail versturen.

Retourneren

Stuur ons een e-mail op contact@tripleninefashion.com met onderwerp 'Retour (jouw ordernummer)' om jouw retour aan te melden. Specificeer welke artikelen je hierbij graag wilt retourneren. We zullen dan een retourlabel per e-mail versturen.

Retourvoorwaarden

 • Het artikel is voorzien van ons label, (gele) verzegeltag en is onbeschadigd.
 • Het artikel is niet gedragen of gewassen en dient ook geen parfumgeur of make-up vlek te hebben (passen mag natuurlijk altijd).
 • De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening.
 • Retourneren is geheel op eigen risico.
 • Binnen uiterlijk 14 kalenderdagen dienen wij jouw retour ontvangen te hebben.
 • Let op: gebruik bij het aanmelden van jouw retour het volledige ordernummer hetzelfde e-mailadres als waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

  Zodra de track&trace code van jouw retourzending aangeeft dat het pakket bij ons is bezorgd, kan het nog enkele dagen duren voordat ons retourteam het pakket daadwerkelijk heeft ontvangen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Nadat jij de retourbevestiging per mail hebt mogen ontvangen, zullen wij binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten op het door jou gebruikte betalingsmiddel.

  Retourkosten

  Wij berekenen een bijdrage van €3,95 retourkosten voor Nederland (en 6,95 voor Duitsland) via ons retourlabel (aanvraag per e-mail). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je creditfactuur en terugbetaling.

  Op eigen kosten (en risico) retourneren (op het adres onder de pagina) mag uiteraard ook, dan berekenen wij geen retourkosten.

  Hoe werkt een retour vignet?

  Bij ontvangst van het pakketje hangt een vignet aan het kledingartikel. Het product kan niet gedragen worden totdat de sticker eraf wordt geknipt (wel passen natuurlijk). Zodra het retour vignet eraf is gehaald kan dit niet meer teruggedraaid worden. Belangrijk om te weten is dat het product zonder retour vignet niet meer geretourneerd kan worden. Wil je liever een kledingstuk passen? Dan raden we je aan om jouw dichtstbijzijnde verkooppunt te bezoeken.

  Terugbetaling

  Nadat wij de retour ontvangen, zullen wij het zo snel mogelijk in behandeling nemen. Je zult een bevestiging ontvangen van de retour en wordt binnen 7 dagen het bedrag (eventueel minus retourkosten) terug op de door jouw gebruikte betaalmiddel teruggestort.

  Retouradres

  Triple Nine Webshop

  Postbus 69348

  1060 CJ Amsterdam