Wie wij zijn

Meer dan 30 jaar ervaring
in de damesmode.

Triple Nine is geboren uit een passie voor mode. Samen creëren we de mooiste ontwerpen. Van materiaal tot stof en van kleur tot model: elk kledingstuk wordt met liefde gemaakt.Triple Nine begon ooit met een kleine collectie. Inmiddels, ruim dertig jaar later, zijn we uitgegroeid tot een prominent Nederlands kledingmerk met een uitgebreide collectie, variërend van stijlvolle pakken tot fleurige zomerjurken.
E93A9876

Express Your Passion

    Triple Nine is een merk met een missie: een wereld creëren waarin alle vrouwen zich empowered, zelfverzekerd, maar vooral comfortabel voelen. Een wereld waarin zij zich vrij voelen om hun passie te volgen, wat deze passie ook is; een mooie carrière, een rijk sociaal leven of juist een succesvol gezinsleven.


    We zijn altijd al gefascineerd geweest door gepassioneerde vrouwen. Vrouwen veranderen de wereld door hun hart te volgen en hun dromen te leven. We hopen dat het dragen van Triple Nine je zal inspireren tot een gepassioneerde en zelfverzekerde levensstijl. Als je de beste versie van jezelf bent in elk facet van je leven, zul je er net zo mooi uitzien als je je voelt.


    Met de kleding van Triple Nine willen wij alle vrouwen een stukje zelfverzekerdheid en durf meegeven. We zijn ervan overtuigd dat een vrouw die zich goed voelt in haar kleding, meteen steviger in haar schoenen staat en zelfvertrouwen uitstraalt.


    Zodat zij al haar ambities en dromen waar kan maken. Achter een sterke passie hoort ook een zelfverzekerde, krachtige, moedige en gedreven vrouw. Dat is de vrouw waar wij kleding voor ontwerpen.

E93A9890
E93A9835

Triple Nine gemaakt met liefde en passie

Onze prioriteit

Kwaliteit staat bij Triple Nine hoog in het vaandel. We produceren alle kleding met de grootste zorg, liefde en passie, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw favoriete Triple Nine items.

Onze missie

De kwaliteit van de kleding en jij zijn onze hoogste prioriteit. We willen dat je nog jaren kunt genieten van jouw favoriete kledingstuk. Want wij vinden dat een kledingstuk lang mee hoort
te gaan. 

Onze passie

We willen dat jij gaat stralen in de meest passende kledingstuk voor jou. Want wij geloven dat kleding het verschil kan maken. Het verschil in zelfvertrouwen, het verschil in durf en het verschil in je dromen waarmaken. Voor deze vrouwen ontwerpen we kleding.