De verschillende Travellijnen van Triple Nine

Travel kleding heeft de afgelopen jaren een grote opkomst gemaakt. Wij snappen wel waarom! Travel Quality is de meest ideale stof die er bestaat. Het kreukt, pilt en jeukt niet. Het is strijkvrij, voelt comfortabel aan en droogt snel. Het gaat lang mee, waardoor het enorm duurzaam is! Genoeg voordelen dus om Travel Quality kleding toe te voegen aan jouw garderobe. Maar waar begin je? We snappen dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom wijzen we je graag de weg naar jouw next Travel item.

Triple Nine travellijnen:

Basics Travellijn:

We zijn apetrots op onze travellijnen. Want elke lijn is met passie en zorg bedacht. Achter elke lijn schuilt een verhaal. We beginnen bij de basis: namelijk met onze Basics travellijn. Deze lijn wordt gebruikt voor onze casual, maar chique travel pakken. De comfortabele en gemakkelijke draagbaarheid was ons doel bij het bedenken van deze lijn. Draag je het liefst dagelijks een damespak? Dan is deze travellijn voor jou gemaakt! 

Studio Travellijn:

De volgende travellijn is voor de luchtige kleding liefhebbers onder ons. Stel je voor: je zit op een terras met een heerlijk koel drankje op een zomerse dag. Krijg je het warm? Dan wil je het liefst toch luchtige en soepele kleding dragen? Daarom hebben wij de volgende travellijn bedacht. Een soepel en makkelijk ademende travel stof om te dragen: maak kennis met onze Studio travellijn. In deze collectie vind je voornamelijk travel blouses, tunieken, travel t-shirts en travel doorknoop jurken. De perfecte garderobe van travelstof om de zomer comfortabel door te komen! 

Exclusive Travellijn:

Bij Triple Nine geloven wij in de kracht van vrouwen. De zelfverzekerde vrouw is stoer, ambitieus en uiteraard goed gekleed. Deze eigenschappen vertalen we door in onze luxe en verfijnde kledingitems. Draag je het liefst elke dag een formeel dames pak? Dan is de Exclusive travellijn de collectie voor jou! Ideaal voor een zakelijke meeting om krachtig over te komen. Of draag de Exclusive travellijn naar een belangrijk etentje. 

Atelier Travellijn

Iedere vrouw moet minstens een poweroutfit in haar kledingkast hebben. Een outfit waar je u tegen zegt. Een outfit waarbij je ieders aandacht trekt wanneer je in elke ruimte binnenloopt. Voel je gelijk als een powervrouw zodra je onze Atelier travellijn draagt. Want niets is mooier dan een vrouw die straalt en zelfverzekerd overkomt. Een vrouw die haar ambities waarmaakt, dat is de vrouw waar wij kleding voor ontwerpen. Daarom hebben wij een travellijn bedacht om deze powervrouwen te ondersteunen. 

Triple Nine Travel diktes:

Travel Quality bij Triple Nine kent 3 verschillende diktes van travelstof: 

De verschillende diktes heeft te maken met de verschillende dichtheid en gewichten. Kies bijvoorbeeld voor dikte 1 light om koel te blijven in de warme lente- en zomerdagen. Dikte 2 kan dagelijks worden gedragen. Denk dan aan onze travelpakken van onze Basics Travellijn. Wanneer het kouder wordt, kun je gaan voor dikte 3 heavy. Travel Quality vanaf dikte 3 is dichter geweven, zo laat dikte 3 minder kou door in de winter.

Let op: Bij normaal gebruik gaat travelstof nooit pillen! 
Het pillen van jouw travel kleding kan alleen veroorzaakt worden door onnatuurlijke wrijving van de stof. Er ontstaat schuring, waardoor de stof kapot wordt geschuurd. Kijk dus uit met schurende tasjes, autogordels, ritsen, sieraden, riemen of de binnenkant van je jas. 

Wil je onze Travel Quality jurk, tuniek, broek, blazer, t-shirt, blouse of jumpsuit kopen? Kies eerst een travellijn en dikte die jou het meest aanspreekt. Kies dan vervolgens jouw next favoriete kledingstuk uit!

Kies voor jurken
Kies voor pakken
Kies voor broeken
Kies voor blazers
Kies voor blouse en tops
Kies voor jumpsuit