Stijlvolle werkkleding nodig? Kies Travel Quality!

Van het mantelpakje van een stewardess tot de doktersjas van een huisarts; het dragen van een uniform heeft veel voordelen. Een uniform is niet alleen herkenbaar, maar zorgt ook voor saamhorigheid en veiligheid. Bovendien scheelt het je medewerkers ’s ochtends tijd wanneer ze geen kleding hoeven uit te kiezen, en gemakkelijk hun werkkleding kunnen aantrekken. Als ondernemer kan het daarom erg handig zijn om je personeel mooie werkkleding te laten dragen. Om die reden heeft Triple Nine talloze kledingstukken in het assortiment, die ook erg geschikt zijn als uniform, bijvoorbeeld in een horecazaak of een kapsalon. In deze blog vertellen we je alles over deze kledingstukken.

Modieuze travel tunieken

Een tuniek is ideaal om te dragen als je bijvoorbeeld kapper of schoonheidsspecialist bent. Dit kledingstuk is niet alleen netjes, maar ook comfortabel en dus gemakkelijk de hele dag te dragen. De kleding van Triple Nine kan dankzij de speciale travelstof snel gedroogd worden, wat ervoor zorgt dat de tunieken ook nog eens gebruiksvriendelijk zijn. Kies bijvoorbeeld voor de Tuniek Studio Claire in de kleur zwart of taupe.

De ideale broek! 

Pantalons geven ieder uniform direct een verzorgde uitstraling. Bovendien is een pantalon geschikt als werkkleding voor iedere werknemer, van een Kantoormedewerker tot een winkelmedewerker. Triple Nine heeft travel broeken in allerlei kleuren, zoals olijfgroen, marineblauw en beige. Combineer de pantalon met een travel blazer van Triple Nine voor een zakelijke uitstraling. Meer weten over pakken? Lees dan ook eens ons blog over Triple Nine’s travelpakken!

De perfecte blazer voor op de werkvloer!

Politica’s zoals Angela Merkel, Ursula von der Leyen en Hillary Clinton dragen vaak blazers, en om een goede reden. Een blazer zorgt voor een zakelijke uitstraling, en door een blazer met schoudervullingen te dragen, lijkt het meteen alsof je een mooie, rechte houding hebt. Hierdoor straal je zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Je werknemers een mooie blazer laten dragen, kan daarom erg handig zijn op de werkvloer. Om het geheel wat gezelliger te maken, kun je natuurlijk ook kiezen voor een blazer in een vrolijke kleur, zoals fuchsia of appelgroen.

Een blouse voor iedereen

Met een mooie blouse of overhemd zit je altijd goed. Een blouse zit lekker en zorgt voor genoeg bewegingsvrijheid, maar is toch representatief. Kies bijvoorbeeld voor een effen zwart overhemd voor jouw horecamedewerkers of een vrolijke blouse voor een verkoopmedewerker.

Wil je weten hoe je een witte blouse het beste kunt combineren? Klik dan hier.. 


Andere Stories