Nieuwe collectie: Magnolia

De nieuwste collectie staat in het teken van de bloemenprint: Magnolia. Daar fleur je geheid van op! Maar wat maakt de Magnolia zo speciaal? We leggen je in deze lookbook uit waarom wij voor de magnolia print hebben gekozen. Lees snel verder!

Magnolia’s gaan eeuwen terug

Ze bevatten vele eigenschappen waar wij, als hedendaagse vrouw, mee identificeren. Eén van de belangrijkste eigenschap van magnolia’s is hun uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Want als er één bloem is die weet van volhouden, dan is het de magnolia plant. Magnolia’s bestaan al millennia, deze bloemen werden miljoenen jaren geleden gecreëerd als een van de eerst bloeiende planten. Tot de dag van vandaag heeft deze bloem nog steeds dezelfde samenstelling als vroeger. Het uithoudingsvermogen en taaiheid van de bloem staat symbool voor de gedreven en gepassioneerde vrouw waar wij kleding voor ontwerpen. 

Zet door. Houd vol. Ga je dromen achterna. Laat je inspireren door de Magnolia plant

In deze collectie vind je voornamelijk kleurrijke prints, van bloemenprints tot blad patronen. Elke print is mooi te combineren met onze travel pakken of travel broeken. Een ware mix & match waar je vrolijk van wordt!

Shop de Magnolia collectie hier.


Andere Stories