Deze kledingitems raken nooit uit de mode!

De mode verandert continue, zeker trends binnen de fast fashion. Gelukkig zijn sommige items zo tijdloos, dat ze nooit uit de mode raken. Dit zijn stukken die al jaren en jaren populair zijn, en zeker nog een tijdje favoriet blijven. In deze blog delen we zeven kledingitems die nooit uit de mode raken.

1. De little black dress

Of je nu een avond uitgaat of een date hebt, een little black dress is altijd een goede keuze. Het is duidelijk waarom Coco Chanel de voorkeur gaf aan dit item, want een little black dress met een paar pumps en opvallende oorbellen staat iedereen prachtig. Shop jouw little black dress hier..

2. De stijlvolle blazer

Een goede blazer kun je dragen in allerlei situaties, van een werkdag naar juist een casual outfit voor een dagje weg. Wil je maar investeren in één item? Kies dan voor een zwarte blazer, want deze past overal bij. Shop jouw zwarte blazer hier..

3. Een flared jeans

Flared jeans zijn al sinds de jaren ‘70 populair, en met een goede reden. Deze iconische jeans kan op talloze manieren worden gestyled. Combineer ‘m bijvoorbeeld met een klassieke witte button-down of juist een chique blouse met een spijkerjasje. Shop jouw flared jeans hier..

4. Een witte blouse

Een kledingstuk dat niet mag ontbreken uit je garderobe is een witte blouse. Dit veelzijdige item kan je werkelijk altijd dragen en is te combineren met allerlei andere kledingstukken. Van een kleurrijke broek tot een kokerrok of een hippe spijkerbroek. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je nieuwe beste vriend is de witte blouse! Shop jouw witte (travel) blouse hier..

5. Een zwarte pantalon

Een ander tijdloos kledingstuk om in te investeren, is een zwarte pantalon van goede kwaliteit. Dit is het perfecte kledingstuk voor werk en formele evenementen, maar natuurlijk ook voor privé gelegenheden. Shop jouw zwarte (travel) pantalon hier..

6. Een basic wit t-shirt

Witte t-shirts passen bij werkelijk alles, wie je ook bent en wat jouw persoonlijke stijl ook is. Een mooi wit t-shirt van hoge kwaliteit laat de drager er verfrist en klaar voor de dag uitzien. Bovendien passen witte t-shirts bij rokken, jeans en noem maar op. Iedereen zou er minstens één in haar kast moeten hebben. Shop jouw witte (travel) shirt hier..

7. Een mooi travel pak

Uiteraard kan een chique pak niet ontbreken uit jouw kledingkast. Hoewel een pak misschien mannelijk lijkt, kan het juist ontzettend elegant en vrouwelijk staan. Een pak is gemakkelijk te combineren op dagen waarop je weinig inspiratie hebt; je ziet er meteen stijlvol uit! Bovendien is een pak geschikt voor elke situatie. Draag hem bijvoorbeeld met een blouse naar je werk of naar een sollicitatiegesprek en met een leuk t-shirt of een bodysuit voor een avondje uit. Shop jouw travel pak hier.. Meer lezen over Triple Nine’s travelpakken? Dat kan hier!


Andere Stories