4 redenen om elke dag de basic witte blouse van Triple Nine te dragen

De bekende basic witte blouse van Triple Nine. Dit kledingstuk wil je in je garderobe hebben. Want deze blouse is op oneindig veel manieren te combineren. Aan het einde van deze blog, hebben wij jou overtuigd dat je deze veelzijdige, simpele en witte basic elke dag kan dragen.

Party proof 

Kledingstress. Je wil er leuk uitzien op een feest, maar je hebt geen idee wat je aan moet trekken. Je raadt het al, de basic witte blouse van Triple Nine. Deze style je met een mooie klassieke jeans. Accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken aan deze outfit. Haal de mooiste sieraden uit de doos en laat de outfit spreken. Met een mooie hak eronder, ben jij helemaal ready voor het feest! 

Bruiloft chic 

Een geschikte outfit voor een bruiloft vinden is lastig. Netjes maar niet té, en dichtbij jezelf. Geen zorgen, ook op deze dag draag je jouw witte blouse van Triple Nine. Dat zorgt in deze outfit voor rust en balans. Je trekt namelijk een kleurrijke, opvallende rok aan met een hoge hak eronder. De onderkant van de blouse stop je netjes bij de rok in. Maak de outfit af met uitgesproken accessoires. 

Comfy en chic

Simpeler kan niet. It’s all about basics vandaag. De blouse met daaronder een nette spijkerbroek of pantalon. Om het af te maken draag je het met een andere basic, de blazer! Deze twee gaan hand in hand en de simpele sneaker past hier perfect onder. Comfortabel en chic: De ideale combinatie voor op kantoor. 

Je kleding bepaalt je productiviteit

Aan de werknemer die thuis werkt is ook gedacht! Zelfs in de huidige maatschappij waarbij het normaler wordt om thuis je kantoor te maken, wil je ook goed voor de dag komen. Het is misschien een logische reactie om minder je best te doen voor je outfit als je thuis werkt. Maar wist je dat kleding deels bepaalt hoe productief je dag is? In een joggingbroek aan het werk gaan geeft een ander gevoel dan een nette blouse met een spijkerbroek. Kies daarom voor een aparte werk- en privé garderobe. Met de witte blouse van Triple Nine zie je er niet alleen professioneel uit, het voelt ook ultra comfortabel aan! Door de travel kwaliteit voelt de stof super zacht en soepel aan. 


Met deze tips op zak, kan je natuurlijk niet wachten om jouw basic uit de kast te pakken. Of ben je nog niet in bezit van deze fantastische blouse? Bij Triple Nine heb je meer dan genoeg keuze en loop je met een glimlach de deur uit. Want jij hebt nu deze onmisbare basic. 

Wil je weten hoe jij jouw perfecte basic spijkerbroek vindt in 3 stappen? Klik dan hier..


Andere Stories